Valinin makam aracı sünnet arabası oldu

Valinin makam aracı sünnet arabası oldu

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı ve protokol üyeleri, Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Faruk...

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı ve protokol üyeleri, Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Faruk Yüksel'in oğlu Yiğit Yüksel için düzenlenen sünnet törenine katıldı. Vali Kalkancı'nın makam aracı sünnet aracı oldu.

Şehit oğlu Yiğit Yüksel'in sünnet törenine, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve eşi Ünzile Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ile eşi Kezban Alper, Askerlik Şube Başkanı ve Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar ile eşi Fatma Kulalar, Şehit Faruk Yüksel'in akrabaları, jandarma ve emniyet personeli katıldı.

Gerçekleştirilen sünnet töreninde ilahiler okunarak dualar edildi. Okunan ilahi ver yapılan duaların ardından protokol üyeleri tarafından şehit oğlu Yiğit Yüksel'e, çeşitli hediyeler verildi. Şehit Faruk Yüksel'in daha önceden çekilen fotoğraf ve videolarının slayt şeklinde düğün salonu içerisinde izletilmesi ise duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Duygusal anların yaşanmasının ardından protokol eşleri ile şehit Fauk Yüksel'in yakınları göz yaşlarına hakim olamadı. Slayt gösterisi ardından sünnet konvoyu gerçekleşti. Vali Kalkancı'nın makam aracı sünnet aracı oldu. Makam aracına binen Yiğit Yüksel, kent merkezinde sünnet konvoyuyla tur attı. Konvoya çok sayıda jandarma ve emniyet araçları eşlik etti. Şehit eşi Gülbahar Yüksel, gerçekleştirilen sünnet törenine katılan ve kendilerine yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Valinin makam aracı sünnet arabası oldu

Valinin makam aracı sünnet arabası oldu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.