Van Alacayar Köyü

Van Alacayar Köyü

Alacayar köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Alacayar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Alacayar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çatak, Alacayar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Alacayar köyü son dakika gelişmeleri, Alacayar köyüne özgü yemekler, Çatak Alacayar köyünün tarihi, Alacayar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Alacayar köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Van il merkezine 97 km, Çatak ilçesine 12 km uzaklıktadır.

Alacayar köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Alacayar köyü resimleri ve Alacayar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Alacayar Van arası kaç km? Alacayar köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Alacayar köyünde doğan biri var mı? Alacayar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.