Van Andaç Köyü

Van Andaç Köyü

Andaç köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Andaç köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Andaç köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Edremit, Andaç köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Andaç köyü son dakika gelişmeleri, Andaç köyüne özgü yemekler, Edremit Andaç köyünün tarihi, Andaç köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Andaç köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Andaç, Van ilinin Edremit ilçesine bağlı bir mahalledir. Van il merkezine 38 km, Edremit ilçesine 20 km uzaklıktadır.

Andaç köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Andaç köyü resimleri ve Andaç köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? AndaçVan arası kaç km? Andaçköyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Andaçköyünde doğan biri var mı? AndaçDoğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.