Van Boyunpınar Köyü

Van Boyunpınar Köyü

Boyunpınar köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Boyunpınar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Boyunpınar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çatak, Boyunpınarköyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Boyunpınarköyü son dakika gelişmeleri, Boyunpınarköyüne özgü yemekler, Çatak Boyunpınarköyünün tarihi, Boyunpınarköyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Boyunpınarköyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Boyunpınar'ın herhangi bir manası yok. Türkiye'nin birçok beldesi gibi buranin da gercek ismi degistirilmis. Asıl ismi Garısan'dır. Garıs, susam manasına gelir.Van iline 57 km, Çatak ilçesine 30 km uzaklıktadır.

Boyunpınarköyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Boyunpınarköyü resimleri ve Boyunpınarköyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Boyunpınar Van arası kaç km? Boyunpınar köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Boyunpınar köyünde doğan biri var mı? Boyunpınar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.