Van Dilkaya Köyü

Van Dilkaya Köyü

Dilkaya köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Dilkaya köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Dilkaya köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Edremit, Dilkaya köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dilkaya köyü son dakika gelişmeleri, Dilkaya köyüne özgü yemekler, Edremit Dilkaya köyünün tarihi, Dilkaya köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dilkaya köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Mahallenin eski adı Xorkom veya Khorkom'dur. Bu ad Ermenice'dir. Van il merkezine 35, Edremit ilçesine 17 km uzaklıktadır.

Dilkaya köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Dilkaya köyü resimleri ve Dilkaya köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Dilkaya Van arası kaç km? Dilkaya köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Dilkaya köyünde doğan biri var mı? Dilkaya Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.