Van Dokuzdam Köyü

Van Dokuzdam Köyü

Dokuzdam köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Dokuzdam köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Dokuzdam köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çatak, Dokuzdam köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dokuzdam köyü son dakika gelişmeleri, Dokuzdam köyüne özgü yemekler, Çatak Dokuzdam köyünün tarihi, Dokuzdam köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dokuzdam köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Van il merkezine 153 km, Çatak ilçesine 66 km uzaklıktadır.

Dokuzdam köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Dokuzdam köyü resimleri ve Dokuzdam köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Dokuzdam Van arası kaç km? Dokuzdam köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Dokuzdam köyünde doğan biri var mı? Dokuzdam Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.