Van Esentepe Köyü

Van Esentepe Köyü

Esentepe köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Esentepe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Esentepe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Edremit, Esentepe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Esentepe köyü son dakika gelişmeleri, Esentepe köyüne özgü yemekler, Edremit Esentepe köyünün tarihi, Esentepe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Esentepe köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Esentepe, Van ilinin Edremit ilçesine bağlı bir mahalledir. 

Esentepe köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Esentepe köyü resimleri ve Esentepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Esentepe Van arası kaç km? Esentepe köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Esentepe köyünde doğan biri var mı? Esentepe Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.