Van Işınlı Köyü

Van Işınlı Köyü

Işınlı köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Işınlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Işınlı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çatak, Işınlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Işınlı köyü son dakika gelişmeleri, Işınlı köyüne özgü yemekler, Çatak Işınlı köyünün tarihi, Işınlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Işınlı köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kürtçe ismi "Arkanis"tir. Işınlı mahallesinde 1. dünya savaşı sırasında Gürpınar ilçesine göçenler olmuştur. Ancak bu göç hakkında kesin bir bilgi bulunamamıştır. Van iline 97 km, Çatak ilçesine 10 km uzaklıktadır.

Işınlı köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Işınlı köyü resimleri ve Işınlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Işınlı Van arası kaç km? Işınlı köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Işınlı köyünde doğan biri var mı? Işınlı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.