Van Kilimli Köyü

Van Kilimli Köyü

Kilimli köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Kilimli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Kilimli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Kilimli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kilimli köyü son dakika gelişmeleri, Kilimli köyüne özgü yemekler, Çaldıran Kilimli köyünün tarihi, Kilimli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kilimli köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Van iline 141 km, Çaldıran ilçesine 24 km uzaklıktadır.

Kilimli köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Kilimli köyü resimleri ve Kilimli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kilimli Van arası kaç km? Kilimli köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Kilimli köyünde doğan biri var mı? Kilimli Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.