Van Korulu Köyü

Van Korulu Köyü

Korulu köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Korulu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Korulu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çatak, Korulu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Korulu köyü son dakika gelişmeleri, Korulu köyüne özgü yemekler, Çatak Korulu köyünün tarihi, Korulu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Korulu köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Van iline 112 km, Çatak ilçesine 25 km uzaklıktadır.

Korulu köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Korulu köyü resimleri ve Korulu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Korulu Van arası kaç km? Korulu köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Korulu köyünde doğan biri var mı? Korulu Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.