Van Kuskunkıran Köyü

Van Kuskunkıran Köyü

Kuskunkıran köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Kuskunkıran köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Kuskunkıran köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Kuskunkıran köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kuskunkıran köyü son dakika gelişmeleri, Kuskunkıran köyüne özgü yemekler, Çaldıran Kuskunkıran köyünün tarihi, Kuskunkıran köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kuskunkıran köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yüksekliği 2 bin 250 metrelik bu geçitten eski dönemlerde atlar, katırlar geçerken semerlerindeki kuskunlar kırılırmış, Mahallenin adının buradan geldiği rivayet edilir. Van iline 125 km, Çaldıran ilçesine 8 km uzaklıktadır.

Kuskunkıran köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Kuskunkıran köyü resimleri ve Kuskunkıran köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kuskunkıran Van arası kaç km? Kuskunkıran köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Kuskunkıran köyünde doğan biri var mı? Kuskunkıran Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.