Van Onağıl Köyü

Van Onağıl Köyü

Onağıl köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Onağıl köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Onağıl köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çatak, Onağıl köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Onağıl köyü son dakika gelişmeleri, Onağıl köyüne özgü yemekler, Çatak Onağıl köyünün tarihi, Onağıl köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Onağıl köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Van iline 47 km, Çatak ilçesine 40 km uzaklıktadır.

Onağıl köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Onağıl köyü resimleri ve Onağıl köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Onağıl Van arası kaç km? Onağıl köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Onağıl köyünde doğan biri var mı? Onağıl Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
1
1
1
1
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.