Van Osmanlı Köyü

Van Osmanlı Köyü

Osmanlı köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Osmanlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Osmanlı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Osmanlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Osmanlı köyü son dakika gelişmeleri, Osmanlı köyüne özgü yemekler, Çaldıran Osmanlı köyünün tarihi, Osmanlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Osmanlı köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Osmanlı, Van ilinin Çaldıran ilçesine bağlı bir mahalledir. Van iline 141, Çaldıran ilçesine 24 km. uzaklıktadır.

Osmanlı köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Osmanlı köyü resimleri ve Osmanlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Osmanlı Van arası kaç km? Osmanlı köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Osmanlı köyünde doğan biri var mı? Osmanlı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.