Van Serpmetaş Köyü

Van Serpmetaş Köyü

Serpmetaş köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Serpmetaş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Serpmetaş köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Serpmetaşköyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Serpmetaşköyü son dakika gelişmeleri, Serpmetaşköyüne özgü yemekler, Çaldıran Serpmetaşköyünün tarihi, Serpmetaşköyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Serpmetaşköyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Van iline 126 km, Çaldıran ilçesine 9 km uzaklıktadır.

Serpmetaşköyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Serpmetaşköyü resimleri ve Serpmetaşköyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Serpmetaş Van arası kaç km? Serpmetaş köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Serpmetaş köyünde doğan biri var mı? Serpmetaş Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.