Van Umuttepe Köyü

Van Umuttepe Köyü

Umuttepe köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Umuttepe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Umuttepe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Umuttepe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Umuttepe köyü son dakika gelişmeleri, Umuttepe köyüne özgü yemekler, Çaldıran Umuttepe köyünün tarihi, Umuttepe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Umuttepe köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Van iline 139 km, Çaldıran ilçesine 22 km uzaklıktadır.

Umuttepe köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Umuttepe köyü resimleri ve Umuttepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Umuttepe Van arası kaç km? Umuttepe köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Umuttepe köyünde doğan biri var mı? Umuttepe Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.