Van Uzuntekne Köyü

Van Uzuntekne Köyü

Uzuntekne köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Uzuntekne köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Uzuntekne köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çatak, Uzuntekne köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Uzuntekne köyü son dakika gelişmeleri, Uzuntekne köyüne özgü yemekler, Çatak Uzuntekne köyünün tarihi, Uzuntekne köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Uzuntekne köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Mahallenin Kürtçe ismi Kahnemiran'dır. Van iline 121 km, Çatak ilçesine 34 km uzaklıktadır.

Uzuntekne köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Uzuntekne köyü resimleri ve Uzuntekne köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Uzuntekne Van arası kaç km? Uzuntekne köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Uzuntekne köyünde doğan biri var mı? Uzuntekne Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.