Van Yağıbasan Köyü

Van Yağıbasan Köyü

Yağıbasan köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Yağıbasan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Yağıbasan köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Yağıbasan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yağıbasan köyü son dakika gelişmeleri, Yağıbasan köyüne özgü yemekler, Çaldıran Yağıbasan köyünün tarihi, Yağıbasan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yağıbasan köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy, Van iline 127, Çaldıran ilçesine 10 km mesafededir.

Yağıbasan köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Yağıbasan köyü resimleri ve Yağıbasan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Yağıbasan Van arası kaç km? Yağıbasan köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Yağıbasan köyünde doğan biri var mı? Yağıbasan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.