Van Yuvacık Köyü

Van Yuvacık Köyü

Yuvacık köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Yuvacık köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Yuvacık köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Yuvacık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yuvacık köyü son dakika gelişmeleri, Yuvacık köyüne özgü yemekler, Çaldıran Yuvacık köyünün tarihi, Yuvacık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yuvacık köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Van iline 135 km, Çaldıran ilçesine 22 km uzaklıktadır.

Yuvacık köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Yuvacık köyü resimleri ve Yuvacık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Yuvacık Van arası kaç km? Yuvacık köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Yuvacık köyünde doğan biri var mı? Yuvacık Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
1
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.