Van’da 19 Eylül Gaziler Günü

Van’da 19 Eylül Gaziler Günü

Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Kıbrıs...

Van'da 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir tören düzenlendi.

Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Kıbrıs Gazisi Celal Çelik, vatan için canlarını feda etmeye hazır olduklarını söyledi. Çelik, "Bugün ülkemizin bağımsızlığı ve vatanın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimiz uğruna canımızı seve seve vermeye hazırız. Bize emanet ettiğiniz bu kutsal topraklara sizlerden aldığımız güç, sarılmaz azim ve görev heyecanıyla sonsuza kadar sahip çıkacak ve gelecek nesillere aldığımız gibi teslim edeceğimizden hiç endişeniz olmasın" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri adına Tankçı Yüzbaşı Ebuzer Erdoğan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından şiirlerin okunduğu tören, protokolün Van Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etmesi ile sona erdi.

Törene Vali Murat Zorluoğlu, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile gaziler katıldı.

Van’da 19 Eylül Gaziler Günü

Van’da 19 Eylül Gaziler Günü

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.