Varto Karameşe Köyü

Varto Karameşe Köyü

Karameşe Köyü haberleri, Varto Karameşe köyü güncel son dakika gelişmeleri, Karameşe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muş Köyleri Arasında yer alan Karameşe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Varto Karameşe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karameşe köyü son dakika gelişmeleri, Karameşe köyüne özgü yemekler, Varto Karameşe köyünün tarihi, Karameşe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karameşe köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karameşe, Muş ilinin Varto ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karameşe köyü resimleri ve Karameşe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Varto Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Varto Muş Arası Kaç Km? Varto Hava Durumu? Varto Köyleri ve Muş Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muşlu iseniz Muş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muşlu Ünlüler arasında Varto Karameşe Köyünde doğan biri var mı? Varto Doğumlu Ünlüler Kimler?

Karameşe, Muş ilinin Varto ilçesine bağlı bir köydür.

Köy halkı, Kürtçe 'nin Kurmanci lehçesini konuşan Kürtlerden oluşmaktadır.Muş iline 62, Varto ilçesine 12 km uzaklıktadır.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak yetersizdir şu an kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur, sağlık evi vardır ancak faal değildir. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.