Varto’da bayramlaşma

Varto’da bayramlaşma

Varto Öğretmenevi lokalinde düzenlenen bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Komiser İsmet Zararsız,...

Muş'un Varto ilçesinde resmi bayramlaşma töreni yapıldı.

Varto Öğretmenevi lokalinde düzenlenen bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Komiser İsmet Zararsız, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Terzi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Ömer Faruk Tunç, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Burada bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin; sevgi ve kardeşlik mesajı verdi. İslam aleminin kurban bayramını kutlayan Çetin, "Bayramlar, insanların bir araya gelerek kaynaştıkları ve birbirlerine yaklaştıkları önemli günlerdir. Dostluğun, kardeşliğin, sevginin ve beraberliğin bir arada yaşama duygusuyla tüm Vartolu hemşerilerimin kurban bayramını en içten duygularımla kutlarım" dedi.

Kaymakam Çetin, Varto Belediyesinin hizmetlerini vatandaşlara anlattıktan sonra buradaki törenin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Varto’da bayramlaşma

Varto’da bayramlaşma

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.