Vatanım Sensin 41. Bölüm Fragmanı İzle

Vatanım Sensin 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Vatanım Sensin 41. Bölümünü perşembe saat 20:00 de kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Perşembe akşamları kanal d ekranlarında yayınlanan vatanım sensin dizisinin 41.bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin senaryosu ve oyuncularıyla seyircinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Vatanım Sensin dizisi 41. bölümünü tek parça ve hd olarak kanal d ekranlarından ve internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Leon ve Mehmet ölecek mi? Cevdet, İsmet Paşa'yı kaçırabilecek mi?

Cevdet, Yakup'tan gelen haber ile büyük bir olayı öğrenir. Mustafa Kemal Paşa'dan gelen telgrafın detayları merak konusudur. Mustafa Kemal Paşa'dan gelecek görev büyük önem taşımaktadır. Cevdet, gerekirse Dağıstanlı'nın çiftliğinden İsmet Paşa'yı kaçırmaya bile hazırdır. Cevdet, Dağıstanlı'nın elinden İsmet Paşa'yı kaçırabilecek mi?

Hilal, yeniden Mehmet ile görüşme şansı bulmuştur. Mehmet'in ise kurtuluş için büyük bir planı vardır. Yunan ordusuna söyleyeceği havadis onun için kurtuluş olma yolundadır. Arkadaşlarından aldığı yardımla Yunanların baskın düzenleyeceği yere bomba düzenekleri kurdurmuştur. Bu baskının kumandasını ise Leon üstlenir. Mehmet ve Leon, bombalar nedeniyle ölecekler mi?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar