Vatanım Sensin 42. Bölüm Fragmanı İzle

Vatanım Sensin 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Vatanım Sensin 42. Bölümünü perşembe saat 20:00 de kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Perşembe akşamları kanal d ekranlarında yayınlanan vatanım sensin dizisinin 42.bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin senaryosu ve oyuncularıyla seyircinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Vatanım Sensin dizisi 42. bölümünü tek parça ve hd olarak kanal d ekranlarından ve internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Mehmet, kurtuluş mücadelesinde şehit oluyor! Cevdet ve Tevfik yüzleşmesi, ölümle sonuçlanacak mı?

Mehmet'in planladığı tuzak sayesinde Yunan askerleri, patlayan bomba ile derin bir yara alır. Patlama alanında yer alan Mehmet, maalesef vatanı için şehit olur. Bomba tuzaklarının olduğu yerin dışarısında bekleyen Leon ve Hilal, patlamadan yaralanarak kurtulmuşlardır. Leon ve Hilal'in uyandıklarında ilk söyledikleri birbirlerinin isimleri olur. Hilal'in adını sayıklayan Leon'u duyan Cevdet, kızı için endişelenmeye başlar.

Tevfik, Azize'nin yerini bildiğini söyleyerek; kafasına doğrultulan silahın tetiği üzerinden Cevdet'in parmağını çekmesini bekler. Cevdet ve Tevfik yüzleşmesi, ölümle sonuçlanacak mı?

Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar