Vize Topçuköy Köyü

Vize Topçuköy Köyü

Topçuköy Köyü haberleri, Vize Topçuköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırklareli köyleri arasında yer alan Topçuköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Vize Topçuköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Topçuköy köyü son dakika gelişmeleri, köye özgü yemekler, Vize Topçuköy köyünün tarihi, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Topçuköy, Kırklareli ilinin Vize ilçesine bağlı bir köydür. Kırklareli iline 67 km, Vize ilçesine 11 km uzaklıktadır.

Kurtuluş savaşı yıllarında Kırklareli'yi düşmandan temizlemek amacıyla Gazi M.KEMAL PAŞA Çövenli köyü , Akıncılar köyü ve birçok yere asker yollamış ama bugünkü adıyla Topçuköy küyüne 200 300 adet top yollamıştır. Köyün adı buradan gelmektetir. Köy halkı mubadele ile Bulgaristan ve Yunanistan Batı trakya'dan gelmiştir.

Yıllara göre köy nüfus verileri

2007     601
2000     755

Topçuköy, Kırklareli ilinin Vize ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Topçuköy Köyü Resimleri ve Topçuköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kırklareli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kırklareli Hava Durumu? Kırklareli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırklarelili iseniz  Kırklareli Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırklarelili Ünlüler arasında Vize Topçuköy Köyünde doğan biri var mı? Vize Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.