Vizyoner Sektörler Zirvesi 11-12 Ekim İstanbul’da

Vizyoner Sektörler Zirvesi 11-12 Ekim İstanbul’da

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) iki yılda bir düzenlediği MÜSIAD Vizyoner Sektörler Zirvesi, 11-12 Ekim 2017 tarihleri arasında...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) iki yılda bir düzenlediği MÜSIAD Vizyoner Sektörler Zirvesi, 11-12 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul Wow Convention Center'da gerçekleştirilecek.

Türkiye için bir yol haritası niteliğinde olan Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın yanı sıra Dijital Türkiye Platformu Başkanlar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sıddık Yarman, Altınay Robot Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özel, Yazar ve Ekonomist Alev Alatlı ve iş dünyasından önemli isimler katılacak.

İkincisinin gerçekleştirileceği MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesinin ana temasını, gelecekte var olmanın en önemli unsuru olarak karşımıza çıkan "dönüşüm" kavramı oluşturuyor. Zirvede, "Dönüşen Dünyada Yeni Türkiye" ana teması altında, "Niçin Dönüşüm?', "Nasıl Dönüşüm?', "Ne" ye Dönüşüm?" ve Türkiye'nin Dönüşümü başlıklı oturumlar düzenlenecek.

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk, Türkiye'nin atılım yapması ve daha müreffeh yarınlara sahip olması için, hem bir STK hem de bir iş adamları derneği olarak ellerini taşın altına koymaya her zaman hazır olduklarını belirterek, "Yurt içinde 86 irtibat nokta, yurt dışında 68 farklı ülkede toplamda 181 nokta ile Türkiye'mizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz; Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. "Dönüşen Dünyada Yeni Türkiye" temasıyla gerçekleştireceğimiz Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi, dönüşümün stratejisini inşa ettiğimiz uluslararası bir organizasyon olarak bu çabanın bir parçası" diye konuştu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.