VPN nedir ve nasıl değiştirilir? VPN ile Twitter, İnstagram, Facebook ve Youtube nasıl giriş yapılır?

VPN nedir ve nasıl değiştirilir? VPN ile Twitter, İnstagram, Facebook ve Youtube nasıl giriş yapılır?

VPN nedir ve nasıl değiştirilir? VPN ile Twitter, İnstagram, Facebook ve Youtube nasıl giriş yapılır? gibi sorular dün akşam sosyal medyaya erişim olmadığından beri en çok araştırılan konular arasında.

Sosyal medya platformları Twitter, İnstagram, Facebook ve Youtube hesaplarına veya ana sayfalarına erişim sağlamıyor. Çöken sosyal medya platformlarına giriş yapmak isteyen kullanıcılar VPN kullanmak istiyor. Kısıtlama kapsamında yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. Peki VPN nedir ve nasıl değiştirilir? VPN ile Twitter, İnstagram, Facebook ve Youtube nasıl giriş yapılır?

VPN UYGULAMALARI

VPN yani Virtual Private Network (Sanal Özel Ağ) sistemi internette şifreli olarak gezinmenize olanak sağlar. VPN sisteminden uygulamalar, eklentiler veya PC programları yoluyla faydalanabilirsiniz. Piyasada Hotspot Shield, Turbo VPN, Betternet , Unlimited VPN, Zenmate, Touch VPN gibi tarayıcı eklentiler ve uygulamaları yer almaktadır.

Çoğu VPN uygulaması hız, veri sınırlamaları veya başka kısıtlamalarla ücretsiz bağlantı hizmeti vermektedir. Tabii ücretli tarifler kullanıcılara daha çok özellik ve daha iyi bir hizmet sunmaktadır.

VPN NEDİR VE NASIL DEĞİŞTİRİLİR? VPN İLE TWİTTER, İNSTAGRAM, FACEBOOK VE YOUTUBE NASIL GİRİŞ YAPILIR?

Öncelikle AppStore veya Google Play üzerinden arama kutucuğuna VPN yazdığınızda birçok VPN programı çıkacaktır. Fakat her VPN programı güvenli değildir. VPN’yi telefonunuza veya bilgisayarınıza indirip kurduktan sonra programı çalıştırdığınızda andan itibaren istediğiniz sitelere giriş yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz en önemli husus ise VPN’yi  iPhone için Appstore’dan ve Android için Google Play’den indirmeniz olacaktır.

IPHONE İÇİN VPN

Son derece başaralı bir uygulama olan Aloha Browser’ı Appstore üzerinden inderebilirsiniz. Milliyonlarca kullanıcı bu uygulamayı denemiş ve temiz arayüzü ile kullanım kolaylığı sağlamıştır.

ÖZELLİKLERİ

Ödüllü özel tarayıcı şu anda hafif bir versiyona sahiptir
YILDIRIM kadar hızlı
Can sıkıcı reklamlar olmadan
ÜCRETSİZ sınırsız VPN
GÜVENLİ şifreli bağlantı
KİLİTLİ uygulama veya özel sekmeler
HAFİF çünkü bazen boyut önemlidir
GİZLİLİK: Etkinliğinizin hiçbirini kaydetmiyoruz ve kimseyle paylaşmayacağız, çünkü paylaşacak bir şeyimiz yok

VPN KULLANMAK YASAL MI?

Bir çok internet kullanıcısının VPN kullanmak yasal mı soru var. Özellikle yasaklı sitelere veya mahkeme kararı ile engellenmiş web sitelere giriş yapıldığı için böyle bir soru gelmesi gayet normal. Konu ile ilgili olarak DNS değiştirme veya VPN kullanma ile Türk ceza kanunun da her hangi bir kanun bulunmamaktadır. Dolayısı ile DNS değiştirme ve VPN kullanımı her hangi bir suç unsuru olarak gösterilememektedir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.