Webee, “Avrupa’da Yılın Çözümü Ödülünü” Türkiye’ye Kazandırdı

Webee, “Avrupa’da Yılın Çözümü Ödülünü” Türkiye’ye Kazandırdı

Turizm sektöründe en başarılı otel ve tur şirketlerine ödüller veren İngiliz Firması Travel and Hospitality Awards (THA), Avrupa’da Yılın Misafir Etkileşim Çözümü Ödülüne ülkemizin başarılı start-up’ı WeBee’yi layık gördü. THA yetkililerinin WeBee’yi ödül

Turizm sektöründe en başarılı otel ve tur şirketlerine ödüller veren İngiliz Firması Travel and Hospitality Awards (THA), Avrupa’da Yılın Misafir Etkileşim Çözümü Ödülüne ülkemizin başarılı start-up’ı WeBee’yi layık gördü. THA yetkililerinin WeBee’yi ödüllendirirken şu kriterleri göz önünde bulundurduğu belirtiliyor: “Kullanıcı dostu mobil arayüzü ile otellere somut ve gerçek zamanlı değer üretmesi, mükemmel kullanıcı yorumları, otellerin gelirlerinde artış ve komisyon giderlerinde düşüş sağlanması”

KULLANAN ÜLKE SAYISI 100’Ü AŞTI
Firmanın ortakları Tansel Voyvodaoğlu ile Dr. Özgür Zan, “Uluslararası başarı ödülünü ülkemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Oteller için özel geliştirdiğimiz mobil uygulama WeBee’ye kullanan otel sayısı geçtiğimiz altı ay içerisinde 2.5 kat, ciromuz ise 3.3 kat arttı. WeBee kullanan ülke sayısı şimdiden 12’yi, otel sayısı da 100’ü aştı” dedi.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.