WhatsApp çevrimiçi özelliğini kapattı mı?

WhatsApp çevrimiçi özelliğini kapattı mı?

Çok sayıda WhatsApp kullanıcısı "WhatsApp çevrimiçi özelliğini kapattı mı? WhatsApp son görülme neden görünmüyor? WhatsApp son görülmeyi kapattı mı?" sorusunun yanıtını arıyor. Peki "WhatsApp çevrimiçi özelliğini kapattı mı?

WhatsApp'ta çevrimiçi özelliğinin kapatılmasının ardından çok sayıda kullanıcı bu duruma tepki gösterdi. Peki bundan sonra ne olacak? WhatsApp'ta artık kimse çevrimiçi gözükmeyecek mi? İşte tüm detaylar...

Whatsapp'ta yenilik! Çevrimiçi özelliği kaldırıldı

WhatsApp'a gelen son özellikle 'çevrimiçi' modu dönemi sona erdi. WhatsApp'ta çevrimiçi özelliği kapatıldı ve artık kimse çevrimiçi gözükmeyecek. Bu durum sosyal medyada tepkilere neden oldu.

İletişim ağlarından biri olan WhatsApp'da Çevrimiçi özelliği kapatıldı. Böylelikle kullanıcılar artık birinin çevrimiçi olup olmadığını göremeyecek. Daha önce son görülme sekmesini gizleme getiren WhatsApp, kullanıcılarının gizliliği için artık çevrimiçi özelliği de devre dışı bırakıyor.

Artık kullanıcılar kimin çevrimiçi olduğunu göremeyecek. Çevrimiçi özelliği ile birlikte artık yazıyor ve son görülme de kaldırıldı. 

Bazı kaynaklar WhatsApp'ın bu özellikleri bilerek kapattığını belirtiyor ancak henüz firmadan resmi bir açıklama gelmediği için gerçekliği konusunda şüpheler var. Akla en yakın gelen sorun WhatsApp sunucularında bir problem olduğu yönünde.

Twitter üzerinde de gündem olan problem nedeniyle kullanıcıların son görülme, yazıyor veya çevrimiçi şeklinde üst kısımda yer alan bildirimleri kaybolmuş durumda. Bunu düzeltmek için gizlilik ayarlarına girmeye çalışanların ise erişim problemi ile karşı karşıya kalıyor. Normalde bu ayarlar kullanıcı tarafından yapılabiliyordu ancak şu anda açık tutanların da bildirimleri görünmüyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.