WhatsApp kullananlara güzel haber!

WhatsApp kullananlara güzel haber!

WhatsApp'ın yeni sohbet mesajları arama özelliği ile birlikte önemli günleri ve mesajları unutmak bir dert olmaktan çıkacak. İşte WhatsApp'ın yeni özelliğinin detayları...

WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgilere göre WhatsApp, 'sohbette ara' kısmında kullanıcılarının sohbet geçmişlerine daha kolay ulaşabilmeleri için önemli bir özellik ekleyecek. Bu özellik ile birlikte sohbette ara bölümünde artık bir takvim yer alacak. Bu takvim sayesinde belirli bir tarihte atılan WhatsApp mesajlarına kolayca ulaşılabilecek. Yani sadece anahtar kelimeye göre değil, tarihe göre de arama yapabileceksiniz. Böylece önemli bir mesaja ulaşmak istediğinizde, tahmini tarih girerek o mesaja ulaşabileceksiniz. Peki yeni WhatsApp sohbette ara özelliği nasıl kullanılacak?

WhatsApp'ta sohbette ara bölümüne geldiğinizde anahtar kelime ile arama çubuğunun yanı sıra, aşağıda yer aldığı gibi bir takvim simgesi de görünecek. Bu takvim simgesine tıklayarak, aranan mesajın tahmini tarihi girilecek. Böylece arama daha da daraltılacak, içinde önemli bir içeriğin bulunduğu unutulan WhatsApp mesajı hemen bulunabilecek.

WhatsApp tarihe göre arama özelliği şimdilik test aşamasında. Ancak test aşamasının başarılıyla tamamlanması durumunda sohbette ara takvim özelliğinin WhatsApp iOS ve WhatsApp Android uygulamalarına eklenmesi bekleniyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.