Xiaomi Msa durduruldu hatası çözümü

Xiaomi Msa durduruldu hatası çözümü

Xiaomi marka telefon kullanıcıları dün gece itibari ile telefonlarında "Msa durduruldu hatası" almaya başladılar. İşte Xiaomi msa durduruldu hatası çözümü...

MSA DURDURLUDU HATASI ÇÖZÜMÜ

MSA durduruldu hatasını aşağıdaki şekilde çözdüklerini söyleyen kullanıcılar mevcut. Siz de deneyebilirsiniz. Ben de şimdi test ettim problem çözüldü...

Ayarlar > Uygulamalar > Sağ Üstte ki üç noktaya basın> Tüm Uygulamaları Göster deyin > Android Sytem Webiew i Bulun> Güncellemeleri kaldırın.

MSA YETKİLENDİRMESİ NASIL KALDIRILIR?

Ayarlar > şifreler ve güvenlik > yetkilendirme ve geri alma bölümünden MSA açıksa kapalı kapalıysa açığa getirmeyi deneyin.

Xiaomi kullanan birçok kişi an itibari ile oyunlara, Gmail ve bazı uygulamalara giremiyor. Google ve Google Play Store' a dahi giremeyen kullanıcılar var. Uygulamanın önbelleğini temizleyerek tekrar açmayı deneyebilirsiniz...

MSA NEDİR?

MIUI System Ads. Xiaomi'nin reklam hizmetleri uygulaması diyebiliriz. Ayarlar > şifreler ve güvenlik > yetkilendirme ve geri alma bölümünden MSA açıksa kapalı kapalıysa açığa getirmeyi deneyerek Xiaomi'nin reklam hizmetlerini kapatabilirsiniz. Ancak bu işlemin problemi çözüp çözmeyeceği henüz bilinmiyor. Bu hata nedeniyle birçok Redmi Note 9 Pro kullanıcıları telefonlarını sıfırladı. Ancak bazı telefonlarda hata aynen devam ediyor. Telefonda bulunan uygulamaların yarısı neredeyse açılmıyor.

Kısa zamanda büyük bir pazar payı elde eden Redmi Note 9 Pro kullanıcıları acil bir güncelleme ile bu sorunun çözülmesini bekliyor.

Bu hata genel  bir hata gibi msa yetkilendirmesini bile kaldırsak aynı sorun yaşanıyor çoğu uygulama açılmıyor bile direkt kapanıyor.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum