Ya İstiklal Ya Ölüm 2. Bölüm Fragmanı

Ya İstiklal Ya Ölüm 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünü pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Ya İstiklal Ya Ölüm yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. TRT 1'de yayınlanan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi 2. Bölüm yeni fragman izle…

Ya İstiklal Ya Ölüm 1. Bölümde; Tarihler bundan tam 100 sene önce 16 Mart 1920’yi göstermektedir. Bomboş sokakların sessizliğini işgal kuvvetlerine ait askerlerin postal sesleri bozmaktadır. Kamyonlardan inen Hindu ve İngiliz askerlerinin girdiği karakolda çıkan çatışmalar sonucu acı kayıplar yaşanmaktadır.
İstanbul Telgraf Merkezi’ne işgalin haberi ulaştığında moraller bozulmuştur. Fakat böylesine zorlu bir günde dimdik ayakta durmak gerekmektedir. Ankara ile irtibat kurmayı başaran İstanbul Telgraf Merkezi, kendi üzerine düşen vazifeyi öğrenecektir. Ancak işgal kuvvetlerinin oraya da baskın yapması, durumu vahim bir hale getirecektir.
 
İstanbul’da tüm bunlar yaşanırken, Ankara’da teyakkuz halindedir. İşgal güçlerinin İstanbul’da yaptıkları, Ankara’da bulunan Mustafa Kemal ve yanındakileri de birçok tedbir almaya itmektedir. İstanbul’daki Mebussan Meclisi’nin işgal güçlerince zorla kapatılması, Ankara’da meclis kurma fikrine daha da yardımcı olmuştur ve İstanbul’daki mebuslar zor koşullar altında Ankara’ya gitmeye çalışmaktadırlar.
İstanbul’un işgali halk arasında da huzursuzluğa neden olmuştur ve vatanseverler vatanı kurtarmak için çareler aramaya başlamıştır. Topkapılı Mehmet, Hüsamettin Bey, Ethem Pehlivan, Galip, Halide Edip başta olmak üzere, daha nice isimsiz kahramanın bu işgal karşısında tek bir düşüncesi vardır: “Ya İstiklal Ya Ölüm.”

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Ya İstiklal Ya Ölüm Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.