Yakın Plan Program Konuğu Vali Ali İhsan Su

Yakın Plan Program Konuğu Vali Ali İhsan Su

Mersin Valisi Sayın Ali İhsan Su, Geride kalan 2020 yılındaki yatırım ve yapılacak olan hizmetler hakkında yapılan çalışmaları anlattı. Mersin’in Sevilen ve Saygın iki Gazetecisi Mehmet Miras ve Haldun Okdemir Yine Mersin Sevilen TV Kanalı...

Mersin Valisi Sayın Ali İhsan Su, Geride kalan 2020 yılındaki yatırım ve yapılacak olan hizmetler hakkında yapılan çalışmaları anlattı.

Mersin’in Sevilen ve Saygın iki Gazetecisi Mehmet Miras ve Haldun Okdemir Yine Mersin Sevilen TV Kanalı olan Sun tv ‘de Yerel Gündemi, Ekonomisi, Sporun ve Kültürel haberlerin yer aldığı Yakın Takip Programı ile Yayın Hayatına başladı. Yakın Plan Programı artık 15 günde bir yayınlanacak olması ve Kentin sorunlarına karşı Kendin ileri gelenleri ile Söyleşi yaparak kente sahip çıkma hedefinde. Yapımcı Mehmet Miras ve Haldun Okdemir’in bu haftaki konuğu Mersin Valisi Sayın Ali İhsan Su, Geride kalan 2020 yılındaki yatırım ve yapılacak olan hizmetler hakkında çalışmaları Sun Tv ekranlarına getirdi. Programda Vali Su’ya 2020 yılı içinde Yatırımlar ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.