Yalaza 3.Bölüm Fragmanı

Yalaza dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Osman Sınav'ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği, TRT 1 ekranlarının yeni dizisi "Yalaza" izleyici ile buluştu. Sakarya'nın Taraklı ilçesinde çekimleri devam eden dizinin ilk gösterimi, oyuncuların da katılımıyla halka açık olarak Taraklı'da gerçekleştirildi.

Dizinin başrol oyuncularından Kadir Çöpdemir'in sunuculuğunu üstlendiği gecede konuşan Osman Sınav, "Yalaza, Türkiye'nin mizah tarihinde yerini alacaktır" dedi.

Sınav, "Yalaza" kavramı üzerine uzun süredir araştırmalar yaptıklarını belirterek, "Herhalde bir fikrin demlenmesi böyle bir şey. Yaklaşık 10 yılda bu fikir demlendi, fikirlerin demlenmesi iyi bir şeydir, acele etmemek lazım" diye konuştu. Yerel bir kavramdan milli bir komedi formatı üretmeye çalıştıklarının altını çizen Sınav, "Burada insanların birbirine yaptığı "yalaza'dan biz bir prodüksiyon yapıyoruz. Kendi karakterlerimizle bunu Türkiye çapında bir komedi formatı haline getiriyoruz. İnşallah günün birinde komedi konusunda yazan insanlar bunu bir doktora tezi yapacaklardır. Buna çok inanıyorum. "Yalaza'yla ilgili tezler yapılmıştır ama komedi formatıyla bu dizi Türkiye'nin mizah tarihinde yerini alacaktır diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, TRT Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Yürekli'nin de katıldığı gecede Mustafa İsen, Osman Sınav ve Hasan Kaçan'a Taraklı'nın tanıtımına yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederek fahri hemşehrilik belgesi verdi.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar