Yapraklı İkizören Köyü

Yapraklı İkizören Köyü

İkizören köyü haberleri, Yapraklı İkizören köyü güncel son dakika gelişmeleri, İkizören köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan İkizören köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yapraklı  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İkizören köyü son dakika gelişmeleri, İkizören köyüne özgü yemekler, Yapraklı İkizören köyünün tarihi, İkizören köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, İkizören köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İkizören, Çankırı ilinin Yapraklı ilçesine bağlı bir köydür.Belediye 7 Haziran 1992 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçimi ile kurulmuş olup hâlen 5 memur ile görev yapmaktadır. Belde içinde bir mahalle mevcut olup 2000 nüfus sayımı itibarıyla nüfusu 2135'tir. Beldede sağlık ocağı, tarım kredi kooperatifi, ilköğretim okulu ve belediye olmak üzere çeşitli resmî binalar belde halkına hizmet vermektedir.Belediye başkanlığına 28 Mart 2004 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda AKPden Nurettin Satılmış seçilmiştir.

İkizören, Çankırı ilinin Yapraklı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız İkizören Köyü Resimleri ve İkizören köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yapraklı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Yapraklı Çankırı Arası Kaç Km? Yapraklı Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Yapraklı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Yapraklı İkizören Köyünde doğan biri var mı? Yapraklı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.