Yapraklı Yüklü Köyü

Yapraklı Yüklü Köyü

Yüklü köyü haberleri, Yapraklı Yüklü köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yüklü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Yüklü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yapraklı  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yüklü köyü son dakika gelişmeleri, Yüklü köyüne özgü yemekler, Yapraklı Yüklü köyünün tarihi, Yüklü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yüklü köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yüklü, Çankırı ilinin Yapraklı ilçesine bağlı bir köydür.Köy, 1928 yılından beri aynı adı taşımaktadır. 1955 yılına kadar Çankırı Merkez ilçesinin Yapraklı Nahiyesi'ne bağlı bir köy olan Yüklü, 1958 yılında Yapraklı'nın ilçe statüsü almasıyla bu ilçeye bağlı bir köye dönüştü. 20 Haziran 1999 gün ve 23731 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan üçlü kararname ile belediye statüsü alarak beldeye dönüşen kasabanın belediye statüsü, nüfusunun 2000 kişinin altına düşmesi üzerine 2013 yılında sona erdi.Köy; Çankırı il merkezine 18 km, Yapraklı ilçe merkezine ise 9 km uzaklıktadır.

Yüklü, Çankırı ilinin Yapraklı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yüklü Köyü Resimleri ve Yüklü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yapraklı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Yapraklı Çankırı Arası Kaç Km? Yapraklı Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Yapraklı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Yapraklı Yüklü Köyünde doğan biri var mı? Yapraklı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.