Yaralı köpeği kurtaran kahraman şoföre bir maaş ikramiye

Yaralı köpeği kurtaran kahraman şoföre bir maaş ikramiye

İstanbul İçmeler mevkiinde aniden önüne çıkan ve çarparak yaralanmasına neden olduğu köpeği yolcu dolu aracına alarak tedavi edilmesini sağlayan Halk...

İstanbul İçmeler mevkiinde aniden önüne çıkan ve çarparak yaralanmasına neden olduğu köpeği yolcu dolu aracına alarak tedavi edilmesini sağlayan Halk Otobüsü sürücüsü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından bir maaş ikramiye ile ödüllendirildi.

Kartal-İzmit arasında yolcu taşıyan 200 numaralı halk otobüsü sürücüsü Eren Karadaş, aniden yola atlayarak otobüsün altında kalan sokak köpeğini yolcuların itirazına rağmen otobüse alarak tedavi edilmesini sağladığı için ödüllendirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İstanbul İçmeler mevkiine ulaştığında yola aniden çıkması nedeniyle çarptığı köpeğe sahip çıkan Ulaşımpark şöförü Eren Karadaş'ı makamında ağırladı. Göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Karadaş'a teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, "Eren kardeşimi güzel, sevgi dolu ve merhametli davranışı nedeniyle tebrik ediyorum. Kendisi çok doğru bir davranışı sergilediği. Gecenin karanlığında aniden önüne çıkan ve çarptığı yaralı köpeği orada bırakmadı sahip çıktı. Ortaya koyduğu bu tutum herkese örnek olmalıdır ve çoğalmalıdır. Tüm hayvanların bu dünyada yaşama hakkı vardır. Bütün canlılara merhamet etmeliyiz. Merhamet edeceğiz ki merhamet göreceğiz. Onun için eren kardeşimi bir kez daha tebrik ediyorum. Çalışma arkadaşlarımızın ve bütün vatandaşlarımızın aynı şekilde davranmasını arzu ediyorum. Çevremizi ve hayvanları seveceğiz. Şunu bileceğiz ki onlarında bu dünyada yaşama hakkı var. Onları küçük göremeyiz ve insan gibi diğer canlılara duyarlı olmalıyız. Bu güzel davranışından dolayı Eren kardeşime bir maaş ikramiye veriyoruz" dedi.

Yaşanan talihsiz hadiseyi bir kez de Başkan Karaosmanoğlu'na anlatan Eren Karadaş, aniden önüne çıkan köpeğin yerde kanlar içinde kaldığını gördüğünü ve derhal yaralı köpeği aracına aldığını söyledi. Karadaş, işe geç kalacaklarını söyleyen yolcuların tepkilerine rağmen olayı gerekli birimlere ileterek İçmeler Köprüsü'nün altında İstanbul Büyükşehir Belediyesi veterinerlerine yaralı köpeği teslim ettiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Ulaşımpark Genel Müdürü Yasin Özlü'nün de katıldığı görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, bir maaş ikramiye ile ödüllendirilen Karadaş'a günün anısına plaket takdim etti.

Yaralı köpeği kurtaran kahraman şoföre bir maaş ikramiye

Yaralı köpeği kurtaran kahraman şoföre bir maaş ikramiye

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.