Yatağan Bencik Köyü

Yatağan Bencik Köyü

Bencik Köyü haberleri, Yatağan Bencik köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bencik köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Bencik Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Yatağan Bencik köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bencik köyü son dakika gelişmeleri, Bencik köyüne özgü yemekler, Yatağan Bencik köyünün tarihi, Bencik köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bencik köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bencik , Muğla ilinin Yatağan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bencik Köyü Resimleri ve Bencik köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yatağan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Yatağan Muğla Arası Kaç Km? Yatağan Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Yatağan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Yatağan Bencik Köyünde doğan biri var mı? Yatağan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bencik , Muğla ilinin Yatağan ilçesine bağlı bir mahalledir.

Beldenin gelenekleri ve yemekleri hakkında yeterli bilgi yok.

Muğla iline 44 km, Yatağan ilçesine 15 km uzaklıktadır.

Beldenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Bencik'nin 2011 yılı resmi nüfusu 1.751 kişidir.

Beldenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.