Yatağan Madenler Köyü

Yatağan Madenler Köyü

Madenler Köyü haberleri, Yatağan Madenler köyü güncel son dakika gelişmeleri, Madenler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Madenler Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Yatağan Madenler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Madenler köyü son dakika gelişmeleri, Madenler köyüne özgü yemekler, Yatağan Madenler köyünün tarihi, Madenler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Madenler köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Madenler , Muğla ilinin Yatağan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Madenler Köyü Resimleri ve Madenler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yatağan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Yatağan Muğla Arası Kaç Km? Yatağan Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Yatağan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Yatağan Madenler Köyünde doğan biri var mı? Yatağan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Madenler , Muğla ilinin Yatağan ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin ismi bölgede yoğun olarak çıkarılan linyit madeninden gelmektedir.

Muğla'ya 20 km.,Yatağan'a 1 km. uzaklıktadır.

Mahallede tipik Akdeniz iklimi görülür.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur.Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.