Yatağan Taşkesik Köyü

Yatağan Taşkesik Köyü

Taşkesik Köyü haberleri, Yatağan Taşkesik köyü güncel son dakika gelişmeleri, Taşkesik köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Taşkesik Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Yatağan Taşkesik köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Taşkesik köyü son dakika gelişmeleri, Taşkesik köyüne özgü yemekler, Yatağan Taşkesik köyünün tarihi, Taşkesik köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Taşkesik köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Taşkesik , Muğla ilinin Yatağan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Taşkesik Köyü Resimleri ve Taşkesik köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yatağan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Yatağan Muğla Arası Kaç Km? Yatağan Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Yatağan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Yatağan Taşkesik Köyünde doğan biri var mı? Yatağan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Taşkesik , Muğla ilinin Yatağan ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Türkiye'nin birçok yerinde aynı isimle ilgili yerler vardır. Örneğin; Aksaray İli Eskil İlçesi Taşkesik Yaylası gibi.

Mahallenin gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.

Muğla'ya 33 km,Yatağan'a 10 km uzaklıktadır.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Özellikle zeytin ve tütün tarımı yapılır,

Mahallede, ilköğretim okulu vardır . Mahallenin kanalizasyon şebekesi yoktur,içme suyu şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.