Yavuzeli Çimenli Köyü

Yavuzeli Çimenli Köyü

Çimenli köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Çimenli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Gaziantep köyleri arasında yer alan Çimenli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çimenli   köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çimenli   köyü son dakika gelişmeleri, Çimenli   köyüne özgü yemekler, Yavuzeli Çimenli   köyünün tarihi, Çimenli   köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çimenli   köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çimenli  , Gaziantep ilinin Yavuzeli ilçesine bağlı bir mahalledir. Çimenli; idari bölüm olarak daha önceleri köy iken, 2012 yılındaki yasa değişikliğinden sonra mahalle olmuştur.

Çimenli  , Gaziantep ilinin Yavuzeli ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çimenli   köyü resimleri ve Çimenli   köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gaziantep Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Çimenli   Gaziantep Arası Kaç Km? Gaziantep Hava Durumu? Gaziantep Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Gaziantepli iseniz Gaziantep doğumlu ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Gaziantepli Ünlüler arasında Çimenli   Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.