Yayladağı Leylekli Köyü

Yayladağı Leylekli Köyü

Leylekli Köyü haberleri, Yayladağı Leylekli köyü güncel son dakika gelişmeleri, Leylekli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Hatay Köyleri Arasında yer alan Leylekli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yayladağı Leylekli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Leylekli köyü son dakika gelişmeleri, Leylekli köyüne özgü yemekler, Yayladağı Leylekli köyünün tarihi, Leylekli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Leylekli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Leylekli, Hatay ilinin Yayladağı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Leylekli bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Leylekli köyü resimleri ve Leylekli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yayladağı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Leylekli bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Yayladağı Hatay Arası Kaç Km? Yayladağı Hava Durumu? Yayladağı Köyleri ve Hatay Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Hataylı iseniz Hatay Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Hataylı Ünlüler arasında Yayladağı Leylekli Köyünde doğan biri var mı? Yayladağı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Leylekli mahallesi Hatay ilinin Yayladağı ilçesine bağlı olan mahalledirMahallenin eski adı Çınar olarak anılmaktadır.Hatay iline 58 km, Yayladağı ilçesine 8 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, kışları ılıman ve yağışlı, yazları ise serindir.
Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede ilköğretim okulu yoktur; taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum