Yeni Hayat 8.Bölüm 2.Fragmanı

Yeni Hayat 8.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Yeni Hayat dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünde neler olacak? Yeni Hayat dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümünü perşembe akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Timur’a karşı güçlerini birleştirirken ilişkilerini de farklı bir boyuta taşıyan Adem ile Yasemin, yeni planlar yapmak istemektedir. Bu sırada Timur’un yeni ortağı belli olmuştur. Yasemin Timur’la birlikte katıldığı yemekte yeni ortağın kim olduğunu görünce yapılan tüm planlar da suya düşer.

Yeni ortak Yasemin’e Adem’den uzak durmasını söyler. Adem de bu durumdan rahatsız olmuştur. İşin arkasında kimlerin olduğunu araştırmak için Rasim’le stratejilerini değiştirmeye karar verirler. Bu sırada Nevin, Ferda konusunda artık iyice köşeye sıkışmıştır. Kendi başına karanlık bir plan yapar. Bu planla istemediği bir şey yapmak zorunda kalacak ve her şey daha da kötüleşecektir. Timur Bekir’le Abdullah’ın ölümünden zarar görmemek için yeni hamleler yaparken, çember Adem ve Yasemin için daralmaktadır.

Yeni Hayat dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Yeni Hayat Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Yeni Hayat dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de Kanal D’de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar