Yeni Nesil E-ticaret Sitesi Orbismall Açıldı

Yeni Nesil E-ticaret Sitesi Orbismall Açıldı

Orbis Gıda bünyesinde kurulan yeni nesil e-ticaret sitesi www.orbismall.com hizmet vermeye başladı.

Orbis Gıda bünyesinde kurulan yeni nesil e-ticaret sitesi www.orbismall.com hizmet vermeye başladı. Yeni projelerinin Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunacağını belirten Orbis Gıda Pazarlama Direktörü Çiçek Özhan, “Ülkemizin ve Ortadoğu’nun en iyi müşteri odaklı şirketi olmayı hedefliyoruz” dedi.

Türkiye e-ticaret pazarı büyümeye devam ederken ülkemizin köklü şirketlerinden Orbis Gıda yeni nesil e-ticaret sitesi ‘orbismall.com’ hizmete soktu. Misyonları hakkında bilgi veren Orbis Gıda Pazarlama Direktörü Çiçek Özhan, “Misyonumuz, tüketicilerin gıda ürünleri başta olmak üzere talep ettikleri herhangi bir şeyi bulmasına, keşfetmesine ve satın almasına yardımcı olmak için internet ve teknolojiyi kullanarak müşteri deneyiminin çıtasını sürekli yükseltmek ve işletmeleri ve içerik oluşturucuları başarılarını en üst düzeye çıkarmak için güçlendirmektir. İşletmelerin pazarlama, satış ve işletme şekillerini dönüştürmelerine ve verimliliklerini artırmalarına olanak sağlıyoruz” dedi.

İhracat Odaklı Stratejisiyle Ülke Ekonomisine Katkı Sağlayacak

“Orbismall yarına hazır, Orbis Gıda yeni projeler için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor” diyen Özhan, “Yurt dışında ihracatı ve erişebilirliği kolaylaştırak adına online ödeme sistemi Sipay ile entegre olan firma, ihracat odaklı stratejisiyle yurtiçi ve yurtdışı satışlarını artırarak, ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek” diye konuştu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.