Yenipazar Selimköy Köyü

Yenipazar Selimköy Köyü

Selimköy köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Selimköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bilecik köyleri arasında yer alan Selimköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yenipazar Selimköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Selimköy köyü son dakika gelişmeleri, Selimköy köyüne özgü yemekler, Yenipazar Selimköy köyünün tarihi, Selimköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Selimköy köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

1926'ya kadar Sakarya'nın Geyve ilçesinin Taraklı bucağına bağlıyken, o yıl ilçe olan Gölpazarı'nın Yenipazar bucağına bağlanmış, 1988'de Yenipazar bucağının ilçe olmasıyla bu ilçeye geçmiştir.

Bilecik iline 80 km, Yenipazar ilçesine 7 km uzaklıktadır.

Selimköy, Bilecik ilinin Yenipazar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Selimköy Köyü Resimleri ve Selimköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yenipazar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Yenipazar Bilecik Arası Kaç Km? Yenipazar Hava Durumu? Bilecik Köyleri ve Yenipazar Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bilecikli iseniz Bilecik Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bilecikli Ünlüler arasında Yenipazar Selimköy Köyünde doğan biri var mı? Yenipazar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.