Yenişehir Akdere Köyü

Yenişehir Akdere Köyü

Akdere köyü haberleri, Akdere köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Mersin köyleri arasında yer alan Akdere köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Akdere köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Yenişehir Akdere köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sağlık köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akdere, Bursa ilinin Yenişehir ilçesine bağlı bir köydür.Akdere Köyü 1963 yılında bir sel felaketi yaşamış ve zamanın Hükûmeti tarafından mevcut yerinden şu andaki yerine yeni köy yapılmıştır. Eski köy alt kısımda kalmaktadır. İsim olarak da köyün alt kısmından geçen Kocaçay' ın temiz suyundan almıştır.Bursa iline 60 km, Yenişehir ilçesine 3 km uzaklıktadır.

Akdere, Mersin ilinin Yenişehir ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Yenişehir bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akdere köyü resimleri ve Akdere köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir. 

Yenişehir Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yenişehir yöresine özgü haber kanalı var mı? Yenişehir Mersin Arası Kaç Km? Yenişehir Hava Durumu? Mersin Köyleri ve Yenişehir Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Mersinli iseniz Mersin Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Mersinli Ünlüler arasında Yenişehir Sağlıkköyünde doğan biri var mı? Yenişehir Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.