Yerköy Akpınar Köyü

Yerköy Akpınar Köyü

Akpınar köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Akpınar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Akpınar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yerköy Akpınar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akpınar köyü son dakika gelişmeleri, Akpınar köyüne özgü yemekler, Yerköy Akpınar köyünün tarihi, Akpınar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akpınar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yozgat iline 50 km, Yerköy ilçesine 10 km uzaklıktadır.

Akpınar, Yozgat ilinin Yerköy ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akpınar Köyü Resimleri ve Akpınar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yerköy Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yozgat yöresine özgü haber kanalı var mı? Yerköy Yozgat Arası Kaç Km? Yerköy Hava Durumu? Yozgat Köyleri ve Yerköy Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Yerköy Akpınar Köyünde doğan biri var mı? Yerköy Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.