Yerköy Topaç Köyü

Yerköy Topaç Köyü

Topaç köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Topaç köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Topaç köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yerköy Topaç köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Topaç köyü son dakika gelişmeleri, Topaç köyüne özgü yemekler, Yerköy Topaç köyünün tarihi, Topaç köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Topaç köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy Savaş zamanında; vatan için şehit olan yiğitlerden kurulmuş, erkeği ile kadını ile tam bir yiğitlik destanı yazmışlardır. Misafir perver sevecen insanları vardır.Yalnız yoksulluk ve eğitim gibi nedenlerden dolayı köy hızlı bir göç vermiştir.Özellikle Ankara-Sakarya ve Kırıkkale illeri daha iyi yaşam şartları altında yaşamak için gelen köy sakinleriyle doludur.

Köy insanı çevre köyler tarafından nizahcı katil topaç yani kavgacı olarak adlandırılır sınır kavgası çok olur o yüzden vukuatlı bi köydür. Son zamanlarda tabi insanlar şehre göçüp kavgacı özelliklerini yitirip modern hayatın dişli çarklarından erimiştir. köyden şu an çok sayıda üniversite mezunu çıkmıştır. İnsanları sağlam milliyetçi insanlardır.

Topaç, Yozgat ilinin Yerköy ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Topaç Köyü Resimleri ve Topaç köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yerköy Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yozgat yöresine özgü haber kanalı var mı? Yerköy Yozgat Arası Kaç Km? Yerköy Hava Durumu? Yozgat Köyleri ve Yerköy Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Yerköy Topaç Köyünde doğan biri var mı? Yerköy Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.