Yeşil Deniz 45.Bölüm Fragmanı

Yeşil Deniz 45.Bölüm Fragmanı

Üsen’i daha fazla oyalayamayan sadıçlar ne yapacak? TRT’nin sımsıcak Ege komedisi Yeşil Deniz bu hafta da evlerinizi şenlendirmeye devam ediyor.

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 45. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 


Yeşil Deniz 45.Bölüm Fragmanı paylaşan: skuzan

 Üsen’i daha fazla oyalayamayan sadıçlar ne yapacak? TRT’nin sımsıcak Ege komedisi Yeşil Deniz bu hafta da evlerinizi şenlendirmeye devam ediyor. Pazartesi sendromunu ortadan kaldıran dizinin yeni bölümünde bu hafta Üsen ve sadıçlar arasındaki gömü savaşı iyiden iyiye kızışıyor. Yeşil Deniz’in bu hafta yayınlanacak 43. bölümünün konusu şöyle: Süleman, avukatın yaptığı teklifi geri çevirmiş ve parayı da kardeşini de reddetmiştir. Oysa Hafize’nin Osman’ı çoktan öğrenmiş olduğundan habersizdir. Hafize, Osman’a onu buraya kimin getirdiğini sorar, onu azarlar. Ancak Osman annesinin de babasının da öldüğünü söyleyip ağlamaya başlayınca ona karşı içi yumuşar. Bu arada Üsen’le tepe tepe dolaşarak onu oyalamaya çalışan İsmail içinse bahaneler giderek tükenmektedir. Üsen, geze geze önlerinden geçtikleri bir sırada Kavaklıtepe’nin haritadaki yer olduğunu anlayınca İsmail’in aklına o panikle tek bir şey gelir. Üsen’i ensesine vurup bayıltmak. Zümrüt, İsmail’in kendisine yalan söylediğini anlayabilecek midir? Sadıçlar, Üsen belasından nasıl kurtulacaktır? Hicabi Sebahattin’in elindeki keçiyi akika kesmek için satın alırken Kamil’in akşam eve gelmemesinden işkillenen Cemile ve Ersin’i nasıl bir sürpriz bekleyecektir? 

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan, 45. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Yeşil Deniz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle.Yeşil Deniz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı TRT 1’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.