Yeşil Deniz 47.Bölüm Fragmanı

Yeşil Deniz 47.Bölüm Fragmanı

Kasabaya rezil olan sadıçlar ne yapacak? TRT’nin kahkahası bol, eğlencesi bol dizisi Yeşil Deniz bu hafta 47. bölümüyle ekrana geliyor.

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 47. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 


Yeşil Deniz 47.Bölüm Fragmanı paylaşan: skuzan

 Kasabaya rezil olan sadıçlar ne yapacak? TRT’nin kahkahası bol, eğlencesi bol dizisi Yeşil Deniz bu hafta 45. bölümüyle ekrana geliyor. Farklı hikayesi, sıcacık görselliği ve başarılı oyunculuklarıyla büyük küçük herkesin beğenisini kazanan dizide bu hafta gömü buldukları ortaya çıkan sadıçların yeniden garibanlığa dönüş hikayesi anlatılıyor. Üsen’in kendilerini faka bastırmasıyla kasabaya rezil olan sadıçlar, ses kaydı yüzünden ellerinde ne var ne yok Üsen’e devretmek zorunda kalmışlardır. Başından beri altınlara kavuşma hayaliyle yaşayan Üsen ise hem radyoya hem lokantaya hem de beyaz eşya dükkanına sahip olarak istediğini fazlasıyla almıştır. Dedelerinin Yeşilova’ya altın gömdüğünü öğrenen Sibel, ağabeyinin memlekete neden döndüğünü sonunda anlamıştır. Ancak onu asıl hayal kırıklığına uğratan ise Süleman’ın kendisiyle gömü meselesi yüzünden arkadaşlık kurduğunu öğrenmesi olur. İsmail yengesiyle birlikte amcasını Manisa sarı binaya götürürken İsmail Zümrüt cephesinde yaşanan gelişmeler ise işleri daha da içinden çıkılmaz bir noktaya götürür. Sadıçlar için rüya bitmiş, garibanlık günleri geri dönmüştür. Bakalım bu yeni durum onları ve çevresindekileri nasıl etkileyecek, sadıçlar ailelerine ve sevdiklerine nasıl hesap verecektir? 

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan, 47. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Yeşil Deniz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle.Yeşil Deniz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı TRT 1’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.