Yeşil Deniz 62.Bölüm Fragmanı yayınlandı-İZLE 29 Şubat Pazartesi

Yeşil Deniz 62.Bölüm Fragmanı yayınlandı-İZLE 29 Şubat Pazartesi

29 Şubat 2016 Pazartesi Yeşil Deniz 62.Bölüm Fragmanı İzle,Yeşil Deniz 62.Bölüm Fragmanı Youtube İzle,Yeşil Deniz 62.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Yeşil Deniz 62.Bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yeşil Deniz 62. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Yeşil Deniz 62. Bölüm ile Pazartesi akşamı heyecan dorukta olacak. Yeşil Deniz 62. Bölüm fragmanıda yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

 

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ YEŞİL DENİZ'DE YAŞANAN BÜYÜK OLAY NE ?

 

Yeşil Deniz dizisinde yaşanacak büyük gelişme ne ? Bu haftaki bölümde de yine nefesler kesilecek mi?Yeşil Deniz dizisindeki çekişmelerin galibi kim olacak ? Merakla izlenenYeşil Deniz dizisinde bu hafta hangi karmaşık olaylar çözümlenecek ?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yeşil Deniz 62. bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Yeşil Deniz 62. bölüm ile bu akşam heyecan dorukta olacak. Yeşil Deniz 62. bölüm fragmanıda yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

Yeşil Deniz dizisinin yeni bölümü olan 62. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 

Yeşil Deniz  dizisinin yeni bölümü olan 62. bölümünde seyircileri neler bekliyor ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeşil Deniz , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Yeşil Deniz dizisi 62. Bölüm yeni fragman izle…

 

 

YEŞİL DENİZ 57.BÖLÜM İZLE

Yeşil Deniz 56.Bölüm Özeti; Sadıçlar Hafize’nin ameliyatı için gerekli parayı bulabilecek mi?

Ekranların en saf, en doğal, en organik dizisi Yeşil Deniz bu hafta 56. bölümüyle ekrana geliyor. Seyirciye Pazartesi sendromunu unutturan dizide bu hafta sadıçlar Hafize’nin ameliyat parasını bulabilmek için canla başla çalışıyor.

Piyangonun asıl sahibinin Rafet olmadığını öğrenmek sadıçları yeniden zor bir durumun içine atmıştır. Hafize’nin ameliyat işine kendini iyiden iyiye kaptırması bizimkileri ameliyat parasını bulmaya mecbur bırakır. Diğer yandan Semih ise bileti almak için Kavaklıtepe’ye gittiğinde onu bir sürpriz bekler. Bileti kim ve neden almıştır?

Pala Dayı’nın istediği 30 milyarı götüremeyeceğini anlayan Bahri ise sevdikleriyle vedalaşır ve kendini feda etmeye karar verir. Ancak her şeyden geçip Pala Dayı’nın karşısına geldiğinde onu da bir sürpriz bekleyecektir.

Gönüllere yerleşen Yeşil Deniz dizisinde merak edilen yeni olaylar ve yaşananlarını ve daha fazlasını izlemek için tıklayın !!! 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.